Forum poświęcone RPG :)
Bastien wziął głęboki oddech, gdy w końcu podjął wybór o swojej wybrance. Sięgnął po iPhone'a i w swoich kontaktach wyszukał numer Carmen i już, gdy miał kliknąć maleńką ikonkę słuchawki przy jej zdjęciu..... Pokręcił głową i zadzwonił. Owsze, zadzwonił do Scarlett.
She just smiled, you know that 'Effy smile', that means 'You don't know me at all. You never will.
-Hej, Scarlett!-W słuchawce odezwał się wesoły głos Bastiena, który podejmował najpoważniejszą decyzję w całym jego kulaśnym życiu.
She just smiled, you know that 'Effy smile', that means 'You don't know me at all. You never will.
-Wiesz....-Tutaj Bastien westchnął ciężko, jakby nad czymś intensywnie rozmyślał.-Po prostu retoryczne pytanie.
-Aha. Masz jakiś konkretny cel tego telefonu...? Bo ja za bardzo nie mam ochoty z nikim rozmawiać.-powiedziała.-Wybacz... nie mam siły. Na nic. Dopóki nie podejmiesz decyzji nie chcę żebyśmy się spotykali, dobrze? Nie chce sobie robić nadziei.
Bastien zacisnął wargi, lekko zszokowany słowami dziewczyny.
-Więc.... do zobaczenia?-Mruknął, tylko zanim nacisnął czerwoną słuchawkę na ekranie.
Bastien zrzucił z siebie zbędne ubrania i w seksownych bokserkach Calvina Kleina zszedł do salonu, gdzie opadł przed telewizorem.
Bastien wymacał telefon leżący na podłokietniku sofy i przyłożył go do ucha.
-Tak?-Mruknął tym seksownym, uwodzicielskim głosem.