Forum poświęcone RPG :)
Bastien tylko się uśmiechnął, jeszcze dla niego za wcześnie było mówić o tak ogromnych uczuciach, ale mogę zapewnić, że Scarlett mu się podobała i darzył ją nieopisanym dla niego uczuciem.
She just smiled, you know that 'Effy smile', that means 'You don't know me at all. You never will.
Przez głowę Bastiena przebiegła myśl to sobie coś ku*wa ugotuj, jednak chłopak uśmiechnął się i uniósł się z łóżka.
-Gofy?-Zaproponował.
She just smiled, you know that 'Effy smile', that means 'You don't know me at all. You never will.
Bastien szybko zawiesił na siebie kuchenny fartuch i tanecznym krokiem udał się do kuchni z gołymi pośladkami, gdzie zaraz przyrządzi najlepsze tosty jakie kiedykolwiek Scarlett miała okazję zjeść.
Bastien podał dziewczynir talerz przepysznych gofrów i z uśmiechem opadł na miejsce obok. Wówczas ich uszu dobiegł dźwięk otwieranych drzqi windy i stukot szpilek.
-Bastien!-Zawołał dziewczęcy głos z wyraźnym meksykańskim akcentem.
Twarz chłopaka zbladła, a on sam jak poparzony zaczął się ubierać.
-Do szafy.-Nakazał Scarlett chłopak.
-Bastien!-Zapiszczała nieznajoma wchodząc do sypialni. Jej szczupłe ręce oplotły się wokół jego szyi.
-Cześć Carmen.-Odparł na widok dziewczyny, która wyglądała jak młoda Adriana Lima. Po chwili ich usta się zetknęły.
-Fajnie cię widzieć, ale to było trochę nie na miejscu.-Spostrzegł lekko zawstydzony, ho ho zawstydzony Bastien!
-Wiem, ale myślałam, że tęskniłeś.-Wydęła dolną wargę.
Dobra, teraz ją przedstawię. Dziewczyna o tej egzotycznej urodzie ma na imię Carmen i była dawną miłością Bastiena, no dopóki nie zostawiła go i wyjechała do rodzinnej Portugalii